Dragi članovi, gosti i partneri, Od ponedjeljka, 20. rujna 2021. započinjemo obnovu Driving Range-a Golf Adriatic. Od 20.09. do proljeća 2022., moći ćete vježbati na alternativnom vježbalištu dugih udaraca. Na raspolaganju je 10 pozicija (s gumenih mata) uz udarce u mrežu. Cijena korištenja je 35,00 kn po žetonu/košarici (40 loptica), bez sakupljanja loptica uz mrežu. Dodatno, u ponudi su i kavezi za ispucavanje (zatvorenog tipa), koji će biti dostupni na period od 20 min. po igraču, a moći će se rezervirati unaprijed. Sve ostale usluge, uključujući područje za kratke igre, radit će kao i obično.

Team building

Želite li osjetiti svu ljepotu golfa?

U ovoj uvodnoj školi golfa naučit ćete osnove zamaha i kako pravilno držati palicu, upoznati se s pravilima igre i ponašanjem na golf igralištu, i naravno naučiti kako udariti lopticu! Sigurni smo da ćete se učeći i dobro zabaviti. Ove uvodne škole, u preporučanom minimalnom trajanju 2 sata vrlo su tražene od mnogih poduzeća koje svojim zaposlenicima ili poslovnim partnerima i prijateljima žele pružiti ugodnu zabavu na otvorenom u prekrasnom okruženju golf igrališta.

Omogućite sebi i svom timu nezaboravno sportsko iskustvo uz Golf klub Adriatic!

Sadržaj:

  • Tijekom uvodne škole polaznicima će se predstaviti kratki teoretski dio o golfu, oprema te osnove udarca- swinga, nakon čega slijedi poduka na vježbalištima za dugu i kratku igru
  • Nakon poduke polaznici će se, ukoliko žele natjecati - u 1, 2, 3 kategorije (najbliži zastavici, najduži udarac, puttanje).
  • Škola uključuje korištenje opreme i loptica potrebnih za nastavu
  Book tee time