Dragi članovi, gosti i partneri, Od ponedjeljka, 20. rujna 2021. započinjemo obnovu Driving Range-a Golf Adriatic. Od 20.09. do proljeća 2022., moći ćete vježbati na alternativnom vježbalištu dugih udaraca. Na raspolaganju je 10 pozicija (s gumenih mata) uz udarce u mrežu. Cijena korištenja je 35,00 kn po žetonu/košarici (40 loptica), bez sakupljanja loptica uz mrežu. Dodatno, u ponudi su i kavezi za ispucavanje (zatvorenog tipa), koji će biti dostupni na period od 20 min. po igraču, a moći će se rezervirati unaprijed. Sve ostale usluge, uključujući područje za kratke igre, radit će kao i obično.

Golf igralište Adriatic

Golf igralište otvoreno je 2009. godine. Natjecateljsko igralište sa 18 polja ukupne dužine 6360 metara, raspoređenih na 80 hektara, sa PAR 72, karakterizira zanimljiv raspored polja koji predstavlja izazov igračima svih razina. Pogledajte EGA Playing Handicap tablicu.

Dizajn igrališta

Igralište je dizajnirano sa strane DI. Diethard Fahrenleitner i DI. Barbara Eisserer kojima je dodijeljena austrijska „Golf Art Landscape“ nagrada.

Na golf igralištu Adriatic, kao i na svim igralištima uz more, vjetar može igrati značajnu ulogu, zajedno sa strateški postavljenim bunkerima i vješto oblikovanim greenovima. Igralište je doslovno stopljeno u krajolik, oblikovano stijenama, prirodnim jezercima te zimzelenim i tipičnim raslinjem za mediteransko podneblje. Na svakom polju nalazi se 5 startnih pozicija te se sa svakog polja pruža jedinstven prizor krajolika što se i očituje u njihovim opisnim nazivima poput: Vineyard, Seaview, Olivetree, Romanic Church...​

 Fotogalerija

Održavanje i održivost

Golf igralište Adriatic smješteno uz more, provodi procese i promiče inicijative za očuvanje prirode, očuvanje resursa i dobrobit zajednica. Igralište za golf lijepo je uklopljeno u istarski krajolik i predstavlja vrijedno stanište za razne životinje i biljke. Pridonosi dobrobiti zajednica rješavanjem problema oko upravljanja vodom i otpadom. Resursima se učinkovito upravlja odabirom pravih biljaka, pažljivim zahvaćanjem podzemnih voda i prikupljanjem kišnice za navodnjavanje. Stalnim praćenjem i mjerenjem utjecaja postižu se pozitivni utjecaji na okoliš, a pritom se pruža nezaboravan i istinski Istarski golf doživljaj.

 Fotogalerija
  Book tee time