Golf igralište Adriatic

Golf igralište otvoreno je 2009. godine.  Profesionalno igralište sa  18 polja ukupne dužine 6360 metara, raspoređenih na 80 hektara, sa PAR 72, karakterizira zanimljiv raspored polja koji predstavlja izazov igračima svih razina. Pogledajte EGA Playing Handicap tablicu.

Igralište je dizajnirano sa strane  DI. Diethard Fahrenleitner i DI. Barbara Eisserer kojima je dodijeljena austrijska „Golf Art Landscape“ nagrada.

Na igralištu Golf Adriatic, kao i na svim igralištima uz more, vjetar može igrati značajnu ulogu, zajedno sa strateški postavljenim bunkerima i vješto oblikovanim greenovima. Igralište je doslovno stopljeno u krajolik, oblikovano stijenama, prirodnim jezercima te zimzelenim i tipičnim raslinjem za mediteransko podneblje. Na svakom polju nalazi se 5 startnih pozicija te se sa svakog polja pruža jedinstven prizor krajolika što se i očituje u njihovim opisnim nazivima poput: Vineyard, Seaview, Olivetree, Romanic Church...​

Vježbalište

Vježbalište golf cluba Adriatic nalazi se u neposrednoj blizini klupske kuće. Sastoji se od: vježbališta za duge udarce, putting greena i chipping greena s pješćanim bunkerom.
Vježbalište za duge udarce raspolaže s 30 travnatih pozicija te s 10 natkrivenih pozicija s matama (umjetnom travom). Pucalište je otvoreno od zore do sumraka.
Uz vježbalište je i caddy room- prostorija gdje možete uz naknadu spremiti vašu opremu u zaključanom kavezu.

golfscape