Golf ADRIATIC | PGA National Croatia

Golf igralište otvoreno je 2009. godine. Natjecateljsko igralište sa 18 polja ukupne dužine 6360 metara, raspoređenih na 80 hektara, sa PAR 72, karakterizira zanimljiv raspored polja koji predstavlja izazov igračima svih razina. Pogledajte EGA Playing Handicap tablicu.

Dizajn igrališta

Igralište je dizajnirano sa strane DI. Diethard Fahrenleitner i DI. Barbara Eisserer kojima je dodijeljena austrijska „Golf Art Landscape“ nagrada.

Na golf igralištu Golf ADRIATIC | PGA National Croatia, kao i na svim igralištima uz more, vjetar može igrati značajnu ulogu, zajedno sa strateški postavljenim bunkerima i vješto oblikovanim greenovima. Igralište je doslovno stopljeno u krajolik, oblikovano stijenama, prirodnim jezercima te zimzelenim i tipičnim raslinjem za mediteransko podneblje. Na svakom polju nalazi se 5 startnih pozicija te se sa svakog polja pruža jedinstven prizor krajolika što se i očituje u njihovim opisnim nazivima poput: Vineyard, Seaview, Olivetree, Romanic Church ...​

 Fotogalerija

Održavanje i održivost

Igralište Golf ADRIATIC | PGA National Croatia smješteno uz more, provodi procese i promiče inicijative za očuvanje prirode, očuvanje resursa i dobrobit zajednica. Igralište za golf lijepo je uklopljeno u istarski krajolik i predstavlja vrijedno stanište za razne životinje i biljke. Pridonosi dobrobiti zajednica rješavanjem problema oko upravljanja vodom i otpadom. Resursima se učinkovito upravlja odabirom pravih biljaka, pažljivim zahvaćanjem podzemnih voda i prikupljanjem kišnice za navodnjavanje. Stalnim praćenjem i mjerenjem utjecaja postižu se pozitivni utjecaji na okoliš, a pritom se pruža nezaboravan i istinski Istarski golf doživljaj.

 Fotogalerija
  Book tee time