Dragi članovi, gosti i partneri, Od ponedjeljka, 20. rujna 2021. započinjemo obnovu Driving Range-a Golf Adriatic. Od 20.09. do proljeća 2022., moći ćete vježbati na alternativnom vježbalištu dugih udaraca. Na raspolaganju je 10 pozicija (s gumenih mata) uz udarce u mrežu. Cijena korištenja je 35,00 kn po žetonu/košarici (40 loptica), bez sakupljanja loptica uz mrežu. Dodatno, u ponudi su i kavezi za ispucavanje (zatvorenog tipa), koji će biti dostupni na period od 20 min. po igraču, a moći će se rezervirati unaprijed. Sve ostale usluge, uključujući područje za kratke igre, radit će kao i obično.
 

PRAVILA ODJEVANJA

Ova pravila odnose se na sve golfere, njihove caddy-e i posjetitelje u pratnji. Osobama koje nisu odjevene u skladu s ovim pravilima neće biti dozvoljen pristup golf igralištu. Pravila se odnose na golf igralište, driving range,chipping i putting green i dosljedno će se provoditi sve vrijeme. ​Službeno osoblje ovlašteno je da osobe, koje nisu prikladno odjevene u skladu s ovim pravilima ili se ne ponašaju u skladu s ovim pravilima, udalje s igrališta. Golferi koji ne budu surađivali ili budu nepristojni prema osoblju bit će zamoljeni da napuste golf objekte i može im biti suspendirano pravo daljnjih dolazaka.

Članovima i gostima na raspolaganju su muška i ženska garderoba, s ormarićima, tuševima i ručnicima.

Kape:
Kape sa šiltom nose se tako da je šilt uvijek okrenut naprijed. Dopuštena su sva pokrivala za glavu prepoznata i prihvaćena kod golfera.

Majice:
Golf majice moraju imati ovratnik i duge ili kratke rukave. Nisu dopuštene majice bez ovratnika ili T-majice bilo kojeg oblika čak i kada su od poznatog proizvođača odjeće za golf.

Duge hlače:
Denim (traper, jeans) plave boje nije dopušten.

Kratke hlače:
Kratke hlače moraju biti krojene (smart) i ne smiju prelaziti koljeno ili biti više od 10 cm iznad koljena.

Čarape:
Čarape su obavezne

Cipele:
Obvezatno je korištenje cipela za golf s mekanim čepovima (soft spikes). Također je dopušteno korištenje tenisica na vježbalištu pod uvjetom da su bijele/crne boje bez jarko obojenih oznaka. Nisu dopuštene sandale ni u kojem obliku.

Za dame:
Majice/topići bez ovratnika moraju imati rukave, a majice/topići bez rukava moraju imati ovratnik. Topići na «bretele» nisu dobrodošli. Dopuštene su hlače, suknja-hlače, bermuda hlačice i suknje za golf.

 Fotogalerija
  Book tee time