Dragi članovi, gosti i partneri, Od ponedjeljka, 20. rujna 2021. započinjemo obnovu Driving Range-a Golf Adriatic. Od 20.09. do proljeća 2022., moći ćete vježbati na alternativnom vježbalištu dugih udaraca. Na raspolaganju je 10 pozicija (s gumenih mata) uz udarce u mrežu. Cijena korištenja je 35,00 kn po žetonu/košarici (40 loptica), bez sakupljanja loptica uz mrežu. Dodatno, u ponudi su i kavezi za ispucavanje (zatvorenog tipa), koji će biti dostupni na period od 20 min. po igraču, a moći će se rezervirati unaprijed. Sve ostale usluge, uključujući područje za kratke igre, radit će kao i obično.

Vjenčanja

Lijepa je vijest da ste odlučili zavjetovati vašu ljubav, a još nam je draže što ste se obratili Rezidenciji Skiper radi odvijanja vaše svečanosti. Sigurni smo da ćemo našim iskustvom doprinijeti uspješnoj organizaciji vašeg vjenčanja.

Restoran Slice, kapaciteta 130 mjesta, smješten je na prvom katu golf klupske kuće. Opremljen je vrhunskom opremom za pripremu hrane i pića. Za svečane trenutke, poput vjenčanja, u restoran se postavljaju okrugli banketni stolovi, hrana se poslužuje na tanjurima najboljeg svjetskog proizvođača porculana firme Hering Berlin a piće isključivo u Spiegelau čašama. Stolno rublje renomiranog branda Frette upotpunjuje cjelokupni dojam.

Restoran ima balkon pogodan za goste pušače koji tako ne napuštaju prostor zabave.

Golf kuća ima jedinstvenu panoramsku terasu s 300 stupnjeva pogleda na more, samo kat iznad restorana, gdje je moguće poslužiti aperitiv dobrodošlice, a možda vam se baš svidi kao mjesto vašeg obreda vjenčanja. Ovdje ćete uživati u pogledu koji oduzima dah!

Ukoliko preferirate crkveno vjenčanje, na raspolaganju vam je i crkvica u našem Resortu.

Klupska kuća ima šarm koji je postojan i danju i noću, a posebna rasvjeta koja se nježno prelijeva iz boje u boju posebna je terapija koja Vas mazi i prepušta čistom hedonizmu za sva čula.

Obratite nam se s povjerenjem!

 Fotogalerija
  Book tee time