Dragi članovi, gosti i partneri, Od ponedjeljka, 20. rujna 2021. započinjemo obnovu Driving Range-a Golf Adriatic. Od 20.09. do proljeća 2022., moći ćete vježbati na alternativnom vježbalištu dugih udaraca. Na raspolaganju je 10 pozicija (s gumenih mata) uz udarce u mrežu. Cijena korištenja je 35,00 kn po žetonu/košarici (40 loptica), bez sakupljanja loptica uz mrežu. Dodatno, u ponudi su i kavezi za ispucavanje (zatvorenog tipa), koji će biti dostupni na period od 20 min. po igraču, a moći će se rezervirati unaprijed. Sve ostale usluge, uključujući područje za kratke igre, radit će kao i obično.

Kempinski Hotel Adriatic

Luksuzni smještaj nudi 186 soba i apartmana te vile s prostranim balkonima ili terasama. Istražite i uživajte u našim jedinstvenim sadržajima i uslugama - prekrasnoj privatnoj plaži, opuštajućem spa centru od 3000 četvornih metara, prostorima za događanja i sastanke, kao i inovativnoj kuhinji i nezaboravnim gastronomskim iskustvima u dva vrhunska restorana.

 Fotogalerija
 Fotogalerija

Skiper Resort Apartments

Smješten u naselju Alberi - Savudrija, u blizini Umaga u Istri, Skiper Resort smješten je u jednom od najatraktivnijih dijelova hrvatske obale Jadrana, tik uz more s prekrasnim pogledom na slovensku i talijansku obalu, kao i na Alpe.

 Fotogalerija
  Book tee time